http://www.unijasprs.org.rs/images/stories/images2011/SLIKE%2012/NADAROD1.gif

PODRŠKA RODITELjA

Roditelji dece koja su bila na rekreativnoj nastavi u Soko banji, kada je posle pada ringišpila povređeno devetoro dece, pružili su podršku učiteljici i kolektivu škole „Nada Popović“ u Kruševcu. Na roditeljskom sastanku u Osnovnoj školi „Nada Popović“ u Kruševcu, čiji su đaci prvaci bili na rekreativnoj nastavi u Soko banji, tokom koje je prilikom pada ringišpila povređeno devetoro dece, roditelji su pružili punu podršku učiteljicama i kolektivu škole koji po njihovom mišljenju ne snose odgovornost za nezgodu koja se desila. To su potvrdili i potpisima na zvaničnom saopštenju.

„Posebno podržavamo učiteljicu Draganu Ivanković, koja prema našem mišljenju ne snosi nikakvu odgovornost za ono što se desilo. Pored podrške želeli smo saopštenjem da ukažemo i na neke druge okolnosti kako se ovakve nesreće, ubuduće ne bi dešavale“, istakao je Igor Filipović, otac povređenog dečaka.


Učiteljica Dragana Ivanković

Roditelj prvaka Boban Stanković rekao je na sastanku da su roditelji od trenutka kada se sve to desilo u neposrednom kontaktu sa učiteljicama i kolektivom škole.

„Zahvalni smo svim opštinskim strukturama u Soko Banji i Upravi grada Kruševca koji su bili uz decu sve vreme kao i lekarima Kliničkog Centra u Nišu. Nadamo se da će istražni organi utvrditi krivicu odgovornih za neispravnost ringišpila, što svakako nisu prosvetni radnici“, rekao je Boban Stanković.

Učiteljica Prvog tri Dragana Ivanković, čiji su đaci povređeni, rekla je da ona i njene koleginice nisu želele do sada da daju izjave u medijima, dok se nisu uverile da će povređena deca biti dobro, pogotovo N. A. koja se oporavlja od operacije i koja je sa neurohirurške klinike prebačena na dečije odeljenje.

„Takođe se nismo oglašavale zbog senzacionalističkih naslova u dnevnoj štampi. Ovo je izuzetno lep gest od roditelja dece koje učim i dece koju sam učila i to me je i kao učiteljicu, osobu i majku, posebno ganulo“, rekla je učiteljica Ivanković.
Izvor: Slobodna zona

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*