Ученица исекла професора!

ucenica-skola-profesor-napad-noz-530

С. М. (14), ученица седмог разреда, најпре псовала и вређала наставника Ј. И., а онда га оштрим предметом избола и исекла по грудима

Ученица седмог разреда С. М. (14) у четвртак после подне оштрим предметом повредила је професора историје Ј. И. у ОШ „Јован Јовановић Змај“ због тога што јој је рекао да мора да научи градиво ако жели да избегне слабу оцену, сазнаје Курир!
Сцена као из хорор филма догодила се током великог одмора.

- Током часа историје професор је упозорио С. М. да ће јој остати јединица ако не буде загрејала столицу. То је њу толико изнервирало да је упутила серију увреда и псовки на професоров рачун. Даљу свађу спречило је звоно за крај часа. Наставник историје је изашао из учионице, а С. М. му је пришла у ходнику и неким оштрим предметом исекла га по грудима и стомаку! Неке ученице које су биле у близини почеле су да вриште кад су виделе крв на професору…

Пошто је у ходнику била гужва, нико није видео чиме је ученица напала професора, али се претпоставља да је реч или о шестару, или о неком џепном ножићу! У сваком случају, Ј. И. је задобио озбиљне повреде, које додуше нису опасне по живот, али је прилично искрварио – казао је извор Курира.

Беба Каначки, портпаролка болнице у Врању, рекла је да је ова здравствена установа у четвртак после подне добила позив из школе „Јован Јовановић Змај“.
- Телефоном нам је јављено да је један ученик задобио посекотине, али је после минут јављено да нема потребе да долази лекарска екипа пошто ће повређени приватним колима бити превезен до лекара – рекла је Беба Каначки.

Драган Стаменковић, портпарол врањске полиције, саопштио је да полицији ништа званично није пријављено, док је Томислав Симоновић, начелник школске управе Министарства просвете, био шокиран инцидентом.
- Тражићу да се преиспита тај случај – казао је Симоновић.

Жртва заћутала

И поред упорног инсистирања да ступимо у контакт с повређеним професором Ј. И., у томе нисмо успели јер се он није одазивао ни на један наш позив! Неке код његових колега рекле су да он сигурно страхује за своју безбедност и да због тога не жели да даје изјаве.
Одмах сазван родитељски

Професорка Гордана Ристић, разредни старешина С. М., одмах је после догађаја сазвала родитељски састанак.
- Стручне службе изјасниће се о догађају, а ја не желим да коментаришем шта смо причали на родитељском – рекла је Гордана Ристић.
Напади на професоре

ЈУН 2012 – С. А., ученик првог разреда гимназије „Јован Скерлић“ у Владичином Хану, ударио је ногом Д. И. (59), професорку математике, и сломио јој десни кук и надлактицу.
ДЕЦЕМБАР 2010 – Професорку географије В. Г. (53) у Дванаестој београдској гимназији ученик је ударао песницом.
АВГУСТ 2009 – Ученик краљевачке Електротехничке школе физички насрнуо на професора математике Ј. М. због јединице.
ЈУН 2009 – Ученик врањске Економске школе М. Н. (19) упао је на час и пребио професора математике С. Ј. због јединице.
ЈУН 2009 – Ученик првог разреда средње техничке школе „Никола Тесла“ у Сремској Митровици пљувао и шамарао професорку хемије.

ЈУН 2008 – Ученик пиротске гимназије претукао професорку француског С. М.

Извор Курир

Коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>