КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ

Школе у уторак настављају штрајк упозорењаБЕОГРАД, 3. јуна 2013. (Бета) – Школе у Србији наставиће у у уторак штрајк упозорења целодневном обуставом рада, изјавио је у понедељак председник Уније синдиката просветних радника Србије Драган Матијевић.
Матијевић је на конференцији за новинаре рекао да то није штрајк „за плате и за паре, већ за радна места“.
Он је додао да Министарство науке, просвете и технолошког развоја покушава да сведе захтеве синдиката на финансијске, али да њихов главни проблем представља губитак посла за око 600 наставника.“Ово је штрајк упозорења, зато што ће у септембру бити касно. Ако се сада не солидаришемо са колегама, сутра неће бити никог да се солидарише с нама“, истакао је Матијевић.

Извор: Бета

Коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>