Obradović: Poštovaću odluku o rekonstrukciji vlade

obradovic_odluka530

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Žarko Obradović izjavio je danas da će poštovati odluku o rekonstrukciji vlade, kakva god ona bila

BEOGRAD – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Žarko Obradović izjavio je danas da će poštovati odluku o rekonstrukciji vlade, kakva god ona bila i podsetio da su ministri iz SPS stavili mandate na raspolaganje stranci.

„Mi smo se dogovorili da naše mandate stavimo na raspolaganje i kakva god da bude odluka mi ćemo je poštovati“, rekao je Obradović novinarima nakon dodele diploma za uspešno pohađanje obuke iz srpskog jezika studentima stipendistima projekta „Svet u Srbiji“ i „Srbija za Srbe iz regiona“.
On je istakao da od koalicionih partnera očekuje konstruktivni odnos, jer je svima u cilju da se unapredi rad vlade i da rezultati budu bolji nego što jesu.
„Kakav god bio dogovor treba da je u interesu Srbije, a ne stranaka“, rekao je Obradović, koji je i zamenik predsednika SPS.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>