KRATAK OSVRT

GALETIN2

Čujem da je trenutni ministar ekonomije počeo sa arhebezobrazlucima (uz prećutnu saglasnost ministra prosvete i tako redom) – da putem medija, koji su jedino njima otvoreni i naklonjeni, sipa po prosvetnim radnicima svoje ohole i bestidne monologe o tome kako su lenji i da treba da traže dodatni posao (kao da je rad u prosveti hobi, a ne nastariji i jedan od najtežih i najplemenitijih poziva u istoriji i kao da su svuda oko nas sve na dohvatu odlično plaćeni poslovi za popunjavanje kućnog budžeta) i u tom odvratnom smeru tako i slično.

Kako je to zaista prekoviše cinično i kako zapravo govori ko danas sedi na najodgovornijim mestima i sa kakvim namerama. Međutim, utešno u celoj priči je da je takva reakcija isprovocirana time što se posle toliko vremena sva četiri sindikata pojavljuju zajedno na kiši i sa željom da se odupru takvom, u civilizovanom svetu neprihvatljivom, tretmanu od strane nadležnih.

Miloš Galetin

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>