КРАТАК ОСВРТ

GALETIN2

Чујем да је тренутни министар економије почео са архебезобразлуцима (уз прећутну сагласност министра просвете и тако редом) – да путем медија, који су једино њима отворени и наклоњени, сипа по просветним радницима своје охоле и бестидне монологе о томе како су лењи и да треба да траже додатни посао (као да је рад у просвети хоби, а не настарији и један од најтежих и најплеменитијих позива у историји и као да су свуда око нас све на дохвату одлично плаћени послови за попуњавање кућног буџета) и у том одвратном смеру тако и слично.

Како је то заиста прековише цинично и како заправо говори ко данас седи на најодговорнијим местима и са каквим намерама. Међутим, утешно у целој причи је да је таква реакција испровоцирана тиме што се после толико времена сва четири синдиката појављују заједно на киши и са жељом да се одупру таквом, у цивилизованом свету неприхватљивом, третману од стране надлежних.

Милош Галетин

Коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>