Seminar u Zrenjaninu

seminar

Danas 30.5.2015.godine održan je seminar u organizaciji Unije sindikata prosvetnih radnika Vojvodine. Tema seminara je bila novine u Posebnom kolektivnom ugovoru za zaposlene u osnovnim i srednjim školama i domovima učenika i postupak bodovanja zaposlenih po školama. Seminaru je prisustvovalo preko 60 zainteresovanih članova sindikata.

U prvom delu seminara Jelena Tomić, član  resora za normativno pravne poslove Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, upoznala je prisutne sa novinama u PKU.

U drugom delu seminara Saša Radović, član  resora za normativno pravne poslove Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, govorio je o proceduri i postupku bodovanja zaposlenih.

U trećem delu na pitanja prisutnih su odgovarali Jelena Tomić, Saša Radovića i Zvonimir Jović, rukovodilac resora. Prisutni su imali  mnogo pitanja na koja su dobili adekvatne odgovore.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*