Tribina u Bačkoj Palanci

bp

U petak 2. decembra u svečanoj sali Gimnazije „20. oktobar“ u Bačkoj Palanci održana je tribina pod nazivom „Kuda ide obrazovanje u Srbiji“. Na tribini su govorili Jasna Janković, predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, članovi Predsedništa Zvonimir Jović, Milan Jevtić, Vladimir Adžić i Dobrivoje Marjanović, i saradnici Unije Dragan Matijević i Jelena Tomić.

U okviru tribine govorilo se o aktuelnim stvarima i problemima: tehnološkim viškovima, radnicima na određeno vreme, zaposlenima u predškolskim ustanovama, pravima zaposlenih, materijalnom položaju, nacionalnoj maturi, dualnom obrazovanju i izdavačkoj delatnosti USPRS. Posebno je bilo reči o daljoj borbi za ispunjenje odredaba Sporazuma iz 2015. godine, i aktivnostima USPRS na tom polju.

Članovi USPRS su imali priliku da upoznaju ljude koji vode Uniju i dobiju odgovore na sva postavljena pitanja.

Tribina je bila odlično posećena, a Predsedništvo USPRS je sledećeg dana održalo radni sastanak sa predsednicima sindikalnih organizacija sa teritorije Bačke Palanke, Bača, Šida i Vrbasa.

INFO USPRV

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*