Smenjen pomoćnik ministra prosvete za inspekcijske poslove Bogoljub Lazarević

lazarevic

Vlada Srbije razrešila je danas dužnosti pomoćnika ministra prosvete za inspekcijske poslove Bogoljuba Lazarevića. Na to mesto izabrana je Jasmina Jovanović, koja je do sada bila zaposlena u gradskoj prosvetnoj inspekciji, saznaje Danas. Lazarevićeva smena je „signal“ da prosvetna inspekcija nije dobro radila svoj posao, jer su, prema izvorima našeg lista, često postupali sporo i birokratski, birajući ono što je njima bio prioritet. Smena na čelu Republičke prosvete inspekcije je, kako nam je objašnjeno, samo prvi korak do nove sistematizacije koja treba da počne da se primenjuje od naredne godine, a sa ciljem mnogo efikasnijeg rada inspekcije, ali i Ministarstva prosvete u celini.

Izvor: Danas

10 komentara na Smenjen pomoćnik ministra prosvete za inspekcijske poslove Bogoljub Lazarević

 1. Zora kaže:

  Jedini pošten i pravedan čovek. Zato su ga smenili

 2. Ristic Goran kaže:

  Potpuno se slazem sa Zorom. Sa gospodinom Lazarevicem sam bio na Informatickoj Olimpijadi u Sumenu. Vrstan strucnjak, divan covek. Puno mi je pomogao kada sam ga zamolio za njegovo misljenje o meni jer mi je to trebalo za posao…

 3. Petar Blagojević kaže:

  Bravo, ministre.
  Nadam se da ste Lazareviću trajno uzeli licencu za rad u ustanovi, i uputili ga da putem suda brani svoja prava.
  Jer, kada ste u maju meni vratili licencu, Ministre, a na osnovu sudske presude upravnig suda, i naredili da mi se nađe neki posao dok se ne reše ostali radni sporovi koje sam morao da povedem zbog nerada prosvetnih inspekcija, Lazarević je mene upućivao na sud, UPRKOS ČINjENICI DA JE ZNAO DA NA TO MOJE RADNO MESTO GDE SU MI DALI OTKAZ ZBOG UZETE LICENCE NIKO NIJE NI PRIMLjEN.

  Ako ja, kao invalid lečen od maligne bolesti mogu da preživim i bez posla, i bez licence, i da putem suda isteruje pravdu, može i uvaženi kolega Lazarević.

  Ako ste mu samo uzeli funkciju a niste mu dali otkaz, već će samo da muze budžet na drugom mestu, odnosno, ako mu niste trajno uzeli licencu zbog psihičko zlostavljanja profesora, Petra Blagojevića, i svih ostalih čije je probleme trebao da reši, pokvarićete utisak.

 4. Mirjana kaže:

  Žao mi je zbog kolege, obolelog od malignih bolesti, ali lično mislim da je bogoljub Lazarević jedan od najboljih stručnjaka u ministarstvu. postoje mnogi drugi koji loše rade i ništa im ne fali.

 5. Milos kaže:

  Kompletno obrazovanje u mraku je drzao godinama Bogoljub Lazarevic,zajedno sa svojim drugom Veljom Tmusicem.Drzali su prosvetnu inspekciju a preko nje i direktore skola gde su preko njih zaposljavali svoje prijatelje.Nikada nisu reagovali kada su prijave sa razlogom pisane protiv direktora koji su bili njihovi prijatelji a veoma lako je onim drugim direktorima namestana prosvetna inspekcija.Gde nisu mogli,raspustali bi Skolske odbore i postavljali svoje kako bi uredili postavljenje svojih direktora.BOGOLJUBU LAZAREVICU TREBA ZABRANITI PRISTUP OBRAZOVANJU,on jeste poznavaoc ali to svoje znanje koristi u licne svrhe,licemeran je i slatkoreciv a iza ledja kreira celu pricu i mesetari.BOGOLJUB JE GLAVNI MEŠETAR U OBRAZOVANJU I VI KOJI GA NE POZNAJETE,NEMOJTE NI DAVATI KOMENTAR….STIGLO TE JE SVE ONO STO SI MESIO DRUGIMA!

  • dragan kaže:

   Slazem se sa svakom Vasom reci,prosao sam kao roditelj Lazareviceve mahinacije,neka ide u skolu i radi ono za sta se skolovao,ako i to bude znao.

 6. Aleksandar kaže:

  Bogoljub je kvalitetom smetao ministru… kao I mnogi koji su skoro bez razloga smenjeni… Mazu nam oci da se kao nesto oni sekiraju jer toboze inspekcija ne radi kako treba … Meni je gradski inspektor rekao u oci da ce dobiti otkaz ako bude bio uporan da stvari I istina izadje na videlo u mom slucaju… Gospodo nedraga… Samo jasite gde god mozete,gazite nas I lazite do besvesti… Moze Vam se… Lopta je okrugla :)

 7. Gorica Kostic kaže:

  Sidje Murta da uzjasi Kurta. Toliko.

 8. Radmila kaže:

  Bogoljub Lazarevic jeste strucnjak,ali za muljanje,mahinacije i lazi. I sam je poznat po aferi’index’,pa gura i zaposljava ljude koji su takodje kupili diplome.Valjda ga nece ponovo vratiti,obzirom da su ga vec jednom ranije smenili…

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*