http://www.usprv.org.rs/wp-content/uploads/2020/04/jasna-1024x572.jpg

Jasna Janković u “Među nama”: On line nastava na ispitu

Jasna Janković, predsednica Unije prosvetnih radnika, ocenila je danas, gostujući u emisiji Među nama, da su prosvetni radnici položili ispit jer se nastava na daljinu odvija više od mesec dana i da su prosvetni radnici uprkos svim problema smogli snage i radili sa decom u ovoj posebnoj situaciji.

Janković je rekla i da joj se čini da prosvetni radnici nisu dovoljno bili hvaljeni, i da su oni nekako tiho radili svoj posao svakoga dana, mnogo duže nego što bi inače radili u školi, s obzirom na drugačije pripreme i potpuno nova situacija.
“Ako govorimo da neke stvari nisu u redu, veliki minus je to što mi posle ovoga moramo neke stvari staviti na svoje mesto, moramo da shvatimo da kada radimo nešto poput velikih reformi, moramo da imamo tehničku podršku za sve to. Minus bi bio to što iz Ministarstva prosvete gotovo svakodnevno imamo različite signale kada će i da li školska nastava biti nastavljena. Volela bih konkretnije informacije”, rekla je između ostalog Janković.
Izvor: Nova

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>