http://www.usprv.org.rs/wp-content/uploads/2020/05/Mala-matura-velika-propast-u-najavi-1-724x1024.jpg

MALA MATURA – VELIKA PROPAST U NAJAVI

2 komentara na MALA MATURA – VELIKA PROPAST U NAJAVI

  1. Ivana kaže:

    Polaganje mature treba sprečiti!Po današnjim informacijama(od radnika) u velikoj kompaniji Draxlmaier koja zapošljava veliki broj iz Zrenjanina i okoline poslala je u samoizolaciju 70 radnika. Ako ima zaraženih, a osmaci kreću od 1.juna u školu i to od 3-15juna aktivno na pripreme izbiće haos.
    POZDRAV I PODRŠKA!

  2. Roditelji osmaka Niš kaže:

    Roditelji osmaka iz Niša su poslali dopis Ani Brnabić, Aleksandru Vučiću, Maji Gojković i ponekim dnevnim listovima, s molbom da se odluka o polaganju prijemnog ispita za osmake, preispita. Deca nisu imala vremena da spreme prijemni, pripreme u školi nije bilo a o imunitetu dece, zdravstvenom stanju i stresu da i ne govorimo. Uostalom briga za bake i deke, koji su kod kuće, od strane Vučica i A. Brnabić verujemo da nije prestala..Mogli bi da pridodamo i novi kavasaki virus, ali sve to svi znamo. Poštedite nam decu stresa, bilo je dovoljno..

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>