IZ KRIZNOG ŠTABA U ŠARČEVIĆEVU FOTELjU: Dr Darija Kisić nova ministarka prosvete?

darija-kisic-fb

Doktorka Darija Kisić Tepavčević trenutno je najbliža mestu ministra prosvete u novoj vladi Ane Brnabić, spekuliše se u srpskim medijima.

Definitivan sastav novog kabineta u Nemanjinoj biće poznat u nedelju posle predsedništa SNS a zasad jedno što je izvesno je da na mestu premijerke ostaje Ana Brnabić.

Još od izbora u junu govorilo se da će jedno od ministarskih mesta pripasti zamenici direktora Instituta Batut i u početku se navodila funkcija ministarke zdarvlja da bi se poslednjih nedelja govorilo o poziciji ministarke za rad i socijalna pitanja.

Darija Kisić-Tepavčević Medicinski fakultet u Beogradu završila je 2001. godine.

Na istom fakultetu je magistrirala 2006. iz oblasti epidemiologije, a doktorirala je na temu: „Prediktivna vrednost kvaliteta života u proceni ishoda bolesti kod bolesnika sa multiplom sklerozom“.

U februaru 2002. izabrana je u zvanje asistenta pripravnika za predmet Epidemiologija na Medicinskom fakultetu. U zvanje asistenta izabrana je u maju 2007. godine, a u isto zvanje ponovo u junu 2010. godine. Krajem te godine predložena je za izbor u zvanje docenta. Trenutno je vanredna profesorka na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

(Glas javnosti/Republika)

5 komentara na IZ KRIZNOG ŠTABA U ŠARČEVIĆEVU FOTELjU: Dr Darija Kisić nova ministarka prosvete?

 1. Ljubisa kaže:

  BArem je pismena, a i lepa, kada je psujes mozes to i sa emocijama iskazivati.

 2. Anonimni kaže:

  Pametna Hercegovka????

 3. Mira kaže:

  Pametna Hercegovka????

 4. Anonimni kaže:

  SAMO NEK SKLONE BAHATOG MAJMUNA VISE,UNISTI DECU I SKOLE.POZDRAV.

 5. Ceki kaže:

  Sjaši Kurta,da uzjaši Murta.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*