OBAVEŠTENjE

unija-300x169

Članovima Predsedništva Unije SPRS
Članovima Glavnog odbora Unije SPRS
Predsednicima opštinskih organizacija Unije SPRS
Predsednciima osnovnih organizacija Unije SPRS

Poštovani,

19. januara 2015. godine ističe rok važenja Posebnog kolektivnog ugovora (1/2012 od 11.1.2012.), pa Vas pozivamo da nam dostavite Vaše primedbe, predloge i sugestije, kako bismo pripremili svoj predlog izmena i dopuna PKU.

Predloge i sugestije Posebnog kolektivnog ugovora za osnovne, srednje škole i domove učenika slati na adresu kancelarije USPRS do 30. aprila 2014. godine.

NAPOMENA: Kako je ministar finansija, Lazar Krstić, obećao da će do 30. juna 2014. godine uraditi Predlog Zakona o platama u javnom sektoru na bazi platnih razreda, PKU će u tom slučaju, morati da pretrpi izvesne izmene i dopune.

Naime, PKU će postati prateći akt Zakona o platama na bazi platnih razreda, jer će se kroz PKU rangirati zaposleni po radnim mestima i stepenima stručnosti. Takođe, kroz PKU se utvrđuju kriterjumi, po kojima će se napredovati kroz platne razrede, pa i to treba imati u vidu.

S poštovanjem,

U Beogradu, 2. april 2014.

Predsednik Unije SPRS Dragan Matijević

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*