Osnovan sindikat prosvetnih radnika grad Novi Sad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osnovan Sindikat prosvetnih radnika grad Novi Sad

Dana 06.03.2013.godine održana je osnivačka Skupština sindikata prosvetnih radnika grad Novi Sad. Na Skupštini je da je prisutno svih 10 od 11 planiranih delegata. Izabrano  je radno predsedništvo u sastavu Milorad Ivančević predsedavajući, Nevenka Radulović i Predrag Tomanović kao i zapisničar.

 

Konstatovano je da Sindikat prosvetnih radnika grad NoviSad formiraju članovi sindikata i škole koje se nisu složile izlaskom SPRV iz USPRS kao i dosadašnjim načinom rada sindikata.

Skupština je nakon diskusije usvojila:

  • odluku o osnivanju Sindikata prosvetnih radnika grad NoviSad
  • Statut Sindikata prosvetnih radnika grad NoviSad
  • Odluku o pristupanju USPRS

 

Skupština je nakon diskusije izabrala:

  • članove Nadzornog odbora
  • članove Komisije za statutarna pitanja i žalbe

 

Posle pauze održan je Izvršni odbor SPR grad Novi Sad. Glavnom odboru je prisustvovalo svih pet članova.

Glavni odbor je za predsednika Sindikata prosvetnih radnika grad NoviSad izabrao Milorada Ivančevića a za potpredsednike Leposavu Aleksić i Predraga Tomanovića.

 

Na kraju sastanka predsednik USPRV, Zvonimir Jović je poželeo puno uspeha u radu novoj organizaciji i izrazio nadu da će uspešno sarađivati u borbi za prava zaposlenih u prosveti.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*