Skupština Unije sindikata prosvetnih radnika Vojvodine

usprv1

U Zrenjaninu je 27.6.2020.godine održana redovna izborna Skupština USPR Vojvodine. Pre početka Skupštine uručena je plaketa Savi Marinkoviću, predsedniku SPR Sečanj, koji je otišao u penziju.

Na Skupštini je bilo prisutno 35 delegata, od 37 i Skupština je imala kvorum za rad i odlučivanje. Na Skupštini su jednoglasno usvojeni izveštaji o radu Nadzornog odbora, koji je podnela Katarina Slavkova, predsednica Nadzornog odbora, kao i izveštaj o radu USPR Vojvodine u protekle četiri godine, koji je podneo Zvonimir Jović.

Na Skupštini su usvojene izmene Satuta Unije sindikata prosvetnih radnika Vojvodine koje je prezentovao Joca Kopčić.

Pošto je Skupština bila izborna, izabrani su novi članovi Nadzornog odbora i Odbora za statutarna pitanja i žalbe, kao i rezervni članovi ovih organa. Za njihov izbor je glasalo 35 delegata.

Za novog predsednika Unije sindikata prosvetnih radnika Vojvodine sa 31 glasom, je izabran dosadašnji predsednik Zvonimir Jović dok su četiri listića bila nevažeća.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*