Скупштина Уније синдиката просветних радника Војводине

usprv1

У Зрењанину је 27.6.2020.године одржана редовна изборна Скупштина УСПР Војводине. Пре почетка Скупштине уручена је плакета Сави Маринковићу, председнику СПР Сечањ, који је отишао у пензију.

На Скупштини је било присутно 35 делегата, од 37 и Скупштина је имала кворум за рад и одлучивање. На Скупштини су једногласно усвојени извештаји о раду Надзорног одбора, који је поднела Катарина Славкова, председница Надзорног одбора, као и извештај о раду УСПР Војводине у протекле четири године, који је поднео Звонимир Јовић.

На Скупштини су усвојене измене Сатута Уније синдиката просветних радника Војводине које је презентовао Јоца Копчић.

Пошто је Скупштина била изборна, изабрани су нови чланови Надзорног одбора и Одбора за статутарна питања и жалбе, као и резервни чланови ових органа. За њихов избор је гласало 35 делегата.

За новог председника Уније синдиката просветних радника Војводине са 31 гласом, је изабран досадашњи председник Звонимир Јовић док су четири листића била неважећа.

Коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

code

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*