Зоран Касаловић изабран за државног секретара

zoran-kasalovic-foto-mduls

На другој седници Владе Републике Србије (5. новембра) Зоран Касаловић је изабран за Државног секретара у Министарству просвете, науке и технолошког развоја. Зоран Касаловић је до нове функције обављао послове Државног секретара у Министарству државне управе и локалне самоуправе од 2017. године.

Зоран Касаловић је рођен 15.6.1967. године. Живи у Житишту. Завршио је Економски факултет Универзитета у Београду, као и специјалистичке последипломске студије за порезника на Правном факултету у Београду.

Радно искуство стицао је у Републичкој управи јавних прихода. Од 2004. до 2008. године обављао је функцију председника Општине Житиште, а наредних шест година био посланик у Народној скупштини Републике Србије. Током ‎2016. и 2017. године обављао је функцију заменика покрајинског секретара за финансије.

Извор: www.zitisteonline.com

Коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

code

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*