Anketa

Kako ocenjujete dosadašnji rad ministra Šarčevića?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

15 komentara na Anketa

 1. jelena kaže:

  Ministar Šarlatančević – to je moja ocena.

 2. DOSTA JE BILO kaže:

  Šarlatančević je takva podvala srpskoj prosveti od strane AV da je to nečuveno. Čovek je ŠARLATAN, samo se promoviše po medijima. Ne vadi iz usta svoju privatnu prćiju, tako da ne sumnjamo da je on svoj posao već završio Ne bismo trebali više da ga zadržavamo, a ni on da nas više ne zamajava, OSTAVKA.

 3. OSTAVKA MINISTRE kaže:

  Ovaj ministar je prokockao ogromno očekivanje nas jadnih nastavnika.

 4. OSTAVKA ZBOG RAKUNA kaže:

  Nazvao je naše kćerke rakunima. Nečuveno od jednog ministra. Očekujemo njegovu ostavku. Mi mame devojčica nećemo ćutati, pripremamo se za posetu premijeru po ovom pitanju.

  • Roditelj kaže:

   Kako mozemo da se prikljucimo roditeljima koji zele da sprece diskriminaciju dece zenskog pola?

   • Eutropije kaže:

    Diskriminacija u odnosu na koga?
    Na dečake?
    Ili možda na onu drugu „decu ženskog pola“ koja u školu dolaze primerenog izgleda?

  • Eutropije kaže:

   Hoćete da kažete kako zbog nes(p)retno upotrebljenog izraza ministar treba da podnese ostavku? Inače je sa odevanjem (i šminkanjem) dece sve u redu. Ma hajte, molim vas.
   Naravno da treba da se uvedu uniforme, i naravno da treba da se spreči prekomerno šminkanje učenica. To je ideja ministra koju zdušno podržavam, a koju, sudeći po izjavama kolega, podržava i većina nastavnika.
   A vama, „mamama devojčica“, predlažem da bi bilo konstruktivnije da razmislite o određenim životnim vrednostima i o porukama koje šaljete kada na ovakav način podržavate svoje devojčice.

 5. ŠARKE-ŠARLATAN kaže:

  I šta ćete da radite sa rezultatima ankete? Nosite je premijeru, publikujete, ili. Dajte nam pojašnjenje iznad ankete pa da učestvujemo

 6. Savetnica kaže:

  Ministar koji u svoj kabinet dovede ličnu lj…vn..u ne zasluzuje da bude ministar. Da mu šef zna da je svoju na..ž..u doveo da ga dualno savetuje, već bi ga smenio. Zašto nju ne onzče po kodeksu oblacenja.
  Pročitah negde i ovo: „Da li treba da se oblacimo kao savetnice iz MNP na platformama, sa dekolteima, šljokicama i cirkonima, čokladnim bananicama iznad očiji i napućenim ustima. Sram vas bilo, kič licemeri, promoteri jeftine politike, šunda i neukusa! Gospodine gde su nam konkursi za finansiranje naucnih projekata, gde je podrska razvoju naucnog podmladka, studentima i profesorima, programima i predmetnim didaktikama. Bavite se suštinskim pitanjima, a nemojte se baviti modnim moralisanjem. Promene se desavaju unutar coveka, kroz izgradnju vrednosti, stavova i znanja. „Spolja gladac, a unutra…“

  • Ostavka kaže:

   Ima neka savetnica koja ide sa njim svuda.
   Kod nas u opstini dosla u nekom haljincetu bez ledja. Mi svi osatli zaledjenog pogleda. Ne da je bilo hladno, nego ledeno…POmislismo da je neka pevacica. Jel mu ta ljubavnica ako jeste…nije Sarke blesav…ali mogao bi da je malo obuce da ne hoda polugola.

 7. M. D. kaže:

  Ministar prosvetni je doprineo resoru koliko i onaj pre njega. Sve nadju neke leve, valjda krpu zakrpu nadje, pa tako i prosveta. Tamam je naspram prosvete, jer bolje I nisu zasluzili
  To sto neki ovde napadaju Gabrijelu savetnicu ministra govori o njima. Gabrijela je zena koja void dualno, ekspert je ya tu oblast I tu je postavio premijer a ne minister/ Platu ne prima of MP, tako da vas to I ne treba zanimati Ona odgovara PKS. Bravo Gabrijela, za dobrim konjem se prasina dize. Tvoj stil odevanja je sam vrh. Da li imas ledja na haljini je manje vazno…. mnogo je vaznije da li imas jaka ledja da te guraju. Ti ih imas.

 8. Jana kaže:

  Sindikati treba da traže otvaranje konkursa iz matematike, fizike, informatike, TIO i engleskog jezika jer ima veliki broj radnih mesta koja su slobodna. Treba da traže ukidanje zabrane zapošljavanja, treba da traže da se prizna minuli rad koji je ostvaren kod svih poslodavaca, treba da traže veće plate, uvođenje platnih razreda, isplatu nagrada, uvođenje regresa i toplog obroka. A ne ankete s kojom ocenom ocenite ministra. To nije naš cilj. Molim Vas objavite komentar.

 9. Miloš kaže:

  Sa ovakvim sindikatima mogu nam dati bilo koga ministra i on će pričati svoje. Taman se pomisli ajde evo konačno se krenulo u konačni obračun za boljitak prosvete a onda se desi kukavičje jaje, onda se potkupe, onda se postane sindikat vlasti. Ispadamo smešni više sa parolom štrajk upozorenja, nećemo držati prvi času prvoj i drugoj smeni. Smeje se i taj Šarlatančević, ispadamo smešni svima. Čim zapreti nekim odbitkom bar jedne dnevnice odmah se podvije rep. Pa ako se svi prodajemo za tu jednu dnevnicu onda i treba da nam bude ministar Šarlatančević, treba da se pokrijemo ušima. A takva je većina, opijena, hipnotisana, u strahu. Svaki dan od kolega se mogu čuti primedbe i na Šarlatančevića a pogotovo na onoga ko ga je doveo, ispevanje. Čovek kada sluša rekao bi „ljudi moji pa ko li ih je glasao?“ ali drage kolege nemoj da zaboravite da je i 50 prosto nas fakultetski obrazovano kako se uvek ističe gasalo upravo te, i opet će ih glasati. Lažemo sami sebe, želimo da pokažemo da vidimo šta se dešava a zapravo je većina hipnotisana upravo tim Šarlatančevićem i njegoviim vođom. Sindikati, Erdelji se borio, Matijević se borio, za Jasnu su svi komentarisali dok nije došla na mesto predsednika „eh ona nam treba, ona im neće dati“, pa šta se desi? Razočaranje, postajemo polako državni sindikat koji malo podigne prašinu da bi se prodralo članstvo i onda tajac, povlačenje, pričanje bajki, obećao Šarlatančević, obećao Vučić, propratićemo, videćemo, kontrolisaćemo. Sve je izgleda izgubilo smisao. I treba vam ocena Šarlatančevića, čista jedinica, i šta onda? Šta će se preduzeti? Koja je naša ocena? Do kada se povlačiti? Do kada plaćati sindikalni dodatak, zbog čega? Da se uvlačimo doveka? I da li će se i ovako nešto objaviti? Pozdrav.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*