Bekić: Očekujem uskoro onlajn nastavu, deca su veliki epidemiološki problem

deca_kovid

Koordinator vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu Zoran Bekić izjavio je danas da očekuje da će uskoro biti uvedena onlajn nastava u školama u Srbiji, jer su deca veliki epidemiološki problem.

„Vakcinacija kod prosvetnih radnika je ispod proseka. Ako imate mali broj imunizovane dece i nepridržavanje mera, to ukazuje da imate skok u dečijoj populaciji“, rekao je on za TV Pink.

Takođe je rekao da su kovid propusnice „samo početak“ i da će vremenom njihova upotreba biti proširena i da će građani da se naviknu na njih.

„One (kovid propusnice) štite javno zdravlje i ne dozvoljavaju da se mešaju osobe koje su inficirane sa zdravim, a doprineće i većoj vakcinaciji“, ocenio je Bekić.

Izvor: Danas

Jedan komentar na Bekić: Očekujem uskoro onlajn nastavu, deca su veliki epidemiološki problem

  1. Nataša kaže:

    A kako znate da vakcinisane osobe nisu inficirane? Kovid propusnice su diskriminišu zdrave osobe i ograničavaju im kretanje. To je najblaže rečeno. Dubljom analizom bi se došlo do mnogo drugih zločinačkih ideja.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*