Министар Шарчевић донео одлуку и разрешио кризу у Гимназији „20.октобар“!

sarcevic-696x387

БЕОГРАД: Данас, у 12 часова је Младен Шарчевић – министар просвете, науке и технолошког развоја примио делегацију Синдиката просветних радника Гимназије „20. октобар“ из Бачке Паланке. Синдикат на овом састанку су представљали Душка Лалић, Биљана Радовић и Раде Стојаковић.
Душка Лалић – Председник Синдиката просветних радника Гимназије „20. октобар“

Како БАП ВЕСТИ сазнају од Душке Лалић, председнице Синдиката просветних радника Гимназије „20. октобар“, министар апсолутно није имао дилему око одлуке ко треба да буде нови директор Гимназије.
Тамара Антић изабрана за директора Гимназије!

„Министар је у уводу састанка рекао да му је веома жао што је пословно био спречен да дође у Бачку Паланку и одмах разреши настали проблем, као и да до свега овога не би ни дошло да је Покрајински секретаријат за образовање правовремено експедитовао документацију. Одмах је у Министарству проследио инструкције да се припреми решење о именовању Тамаре Антић за директора Гимназије „20. Октобар“, кога чланови Синдиката тренутно чекају како би га понели у Бачку Паланку. Министар је најавио да ће у што краћем периоду посетити Гимназију и Општину Бачка Паланка. Синдикалце је упутио на престанак обуставе наставе, тако да ће сви наставници у колективу школе данас редовно одржати наставу“ – изјавила је за БАП ВЕСТИ Душка Лалић.
Настава у Гимназији се од данас одвија по редовном програму!

Извор: http://backapalankavesti.com

Коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

code

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*