Novi pomoćnik u kabinetu ministra prosvete

pajic_620x0

POMOĆNICA ministra prosvete za srednje obrazovanje i obrazovanje odraslih Snežana Marković biće razrešena dužnosti najverovatnije već na današnjoj sednici Vlade Srbije, a na njeno mesto doći će Aleksandar Pajić, direktor Medicinske škole „Dr Andra Jovanović“ u Šapcu. Ministar Mladen Šarčević za „Novosti“ je potvrdio ovu vest i rekao da mu je za mesto pomoćnika potreban neko sa širom slikom i većom energijom.Svaki ministar bira svoj tim i odgovoran je za svoje izbore. Snežana Marković je dobar čovek i saradnik i ona će i dalje imati svoje mesto u Ministarstvu. Nastaviće da se bavi nastavom informatike – objašnjava ministar.

Vest o Pajićevom imenovanju volšebno je, pre vremena, stigla do pojedinih lokalnih, šabačkih medija, koji su pre pet dana objavili da je Vlada Srbije Pajića već imenovala za pomoćnika. Tog dana, zapravo, sednica Vlade Srbije nije ni održana.

Pajić je profesor fizičkog vaspitanja, a na zvaničnom sajtu škole u kojoj je direktor navedeno i da je doktor nauka i docent. Na listi je odbornika u Skupštini Šapca, a od letos je i poverenik SNS za ovaj grad.

Nezadovoljna najavom smene Snežane Marković, grupa prosvetnih radnika pokrenula je i onlajn peticiju. 

Izvor: Novosti

4 komentara na Novi pomoćnik u kabinetu ministra prosvete

  1. Mirela Komnenovic kaže:

    Zasto bih potpidivala peticiju za nekoga ko nista konkretno nije ucinio za mene? Nije mi jasno.!!! Da li je pomenuta mozda ckan Unije sindikata prosvetnih radnika Vojvodine ili nekog drugog sindikata? Stvarno Jovicu, niste mi jasni. Ni Unija mi onda nije jasna. Svasta. Da potpisujem za neku nepoznatu Iz ministarstva koja nije nista ucinila da se nas polozaj poboljsa. Sada se pitam fa li je Unija postala rezimski sindikata I da li se bori za interest prosvetnih radnika ili za neke ljude u ministarstvu prosvste? IMA li bilo ko Iz Unije licne koristi od ovoga? Strasno.

  2. Plivač kaže:

    Pomoćniku ministra čestitam postavljenje na funkciju uz pesmu: kraj Morave odraso sam, a ne znam da plivam. Ne zna da pliva po vodi, ali na suvo pliva li pliva. Da li je normalno da profesor fizičke kulture ne zna da pliva? Kako je položio prijemni? http://podrinske.com/bitanga-i-milimetar/

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*