PISMO PODRŠKE PROSVETNIM RADNICIMA

Mi,  članovi Saveta roditelja Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Zrenjaninu podržavamo i pržamo bezrezervnu podršku prosvetnim radnicima u njihovim nastojanjima da zaštite dostojanstvo njihovog časnog poziva. Svojom stručnošću, prosvetni radnici vaspitavaju i obrazuju generacije mladih ljudi koji će produžiti tamo gde ćemo mi stati. Odgovornost njihovog poziva je neizreciva jer učitelji i nastavnici čuvaju i brinu o onom najvrednijem što ova zemlja ima -našoj deci!

Kao što se danas sa radošću prisećamo naših nekadašnjih učitelja i nastavnika  koji su ostavili nezbrisiv trag u našim životima, isto tako želimo i da naši potomci ponesu slične upomene na svoje predavače kao ljude od integriteta, poštovane i uvažavane onako kako to prosvetari zaista zaslužuju. Sagledavajuci razvoj našeg školstva od osnivanja Preparandije do danas, brojni su problemi iskrsavali i bili rešavani, na radost đaka i na „polzu“ čitavog naroda. Prevazilažene su mnoge krize, ratovi i katastrofe, nebrojano puta je bilo teško i počinjalo se iznova ali uvek je školstvo bilo kamen temeljac društva u kome živimo.

Ovom podrškom apelujemo da tako bude u buduće.

 

U Zrenjaninu, 26.11.2014.                        U ime članova Saveta roditelja

Stevan Vukov

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*