Prosveta: Preduslov da se ne talasa

strajk

Mi svakako štrajkujemo u petak, saopštila je danas Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije i istakla da Unija nije pozvana na sastanak u Ministarstvo prosvete Srbije i da se čini kao da je u Srbiji preduslov za socijalni dijalog da se slučajno ne štrajkuje i ne talasa.

Zarad istine, o sastanku koji je bio u utorak sa reprezentativnim sindikatima saznali smo preko društvenih mreža. Niko nas nije zvao i ne znamo sa kim se ministar i šta dogovarao, navodi Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije u saopštenju.

Pokušajte da bar ličite na uređeno ministarstvo u kome će zaposleni znati da proslede mejl na četiri adrese reprezentativnih sindikata prosvete u Srbiji! Četiri, dok se ne prebrojimo, poručio je taj sindikat.

Izvor: Danas

Jedan komentar na Prosveta: Preduslov da se ne talasa

  1. Katarina kaže:

    Zanimljiv sastanak. Dogovoreno i potpisano. Ups! Gde je potpis ministra? Zaboravio da se potpiše. Možda i nije bio na tom sastanku?!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*