Sastanak

istock-489086100-converted-_wide-3c416d519aa2ddcd427a552d749c74075ad8cb4c

Na zahtev članova USPRV u petak 4.3.2022.godine u Novom Sadu u prostorijama USPRV, održan je sastanak kome su prisustvovali predsednik SONK Vojvodine Rade Erceg, potpredsednik GSPRS Nezavisnost Slavko Derenj, predsednik USPRV Zvonimir Jović i potpredsednik USPRV Joca Kopčić. Predsednik NSPRV Dušan Kokot je javio da je zauzet, dok se predsednik SPRV nije odazvao na poziv, tako da je sastanak protekao bez predstavnika SRPS-a.

Tema sastanka je bila saradnja sindikata na teritoriji AP Vojvodine i Platforma o saradnji koji su predložili predstavnici USPRV. Svi učesnici su se  složili da je saradnja neophodna i da je Platforma dobro polazno rešenje. Nakon konstruktivne diskusije dogovoreno je da se Platforma o saradnji ponovo pošalje na razmatranje, kao i da se nakon usaglašavanja teksta ista usvoji i potpiše.

Info USPRV

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*