Састанак

istock-489086100-converted-_wide-3c416d519aa2ddcd427a552d749c74075ad8cb4c

На захтев чланова УСПРВ у петак 4.3.2022.године у Новом Саду у просторијама УСПРВ, одржан је састанак коме су присуствовали председник СОНК Војводине Раде Ерцег, потпредседник ГСПРС Независност Славко Дерењ, председник УСПРВ Звонимир Јовић и потпредседник УСПРВ Јоца Копчић. Председник НСПРВ Душан Кокот је јавио да је заузет, док се председник СПРВ није одазвао на позив, тако да је састанак протекао без представника СРПС-а.

Тема састанка је била сарадња синдиката на територији АП Војводине и Платформа о сарадњи који су предложили представници УСПРВ. Сви учесници су се  сложили да је сарадња неопходна и да је Платформа добро полазно решење. Након конструктивне дискусије договорено је да се Платформа о сарадњи поново пошаље на разматрање, као и да се након усаглашавања текста иста усвоји и потпише.

Инфо УСПРВ

Коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

code

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*