Sastanak u Pokrajini

puma

Dana 14.6.2021.godine održan je sastanak predstavnika sindikata i predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice. Sastanku su prisustvovali Milan Kovačević, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Biljana Kašerić, v.d. pomoćnika pokrajinskog sekretara za obrazovanje, dr Dragan Grahovac, prosvetni inspektor – načelnik odeljenja prosvetne inspekcije. Sindikat su predstavljali: Zvonimir Jović, predsednik USPRV, Joca Kopčić, potpredsednik USPRV i Petar Petrić, član predsedništva USPRV.

Tema sastanka su bili problemi i dešavanja u školama u Temerinu, Kisaču, Novom Kneževcu, Knićaninu, Rumi i Ečki.

U otvorenom razgovoru,zaključeno je da su neki od navedenih problema trenutno rešeni ali da ima još otvorenih pitanja u vezi sa izborom direktora u određenim sredinama.

Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice su istakli da će, prilikom izbora, podržati odluku Školskog odbora. Predstavnici sindikata se sa ovim nisu složili i zahtevali su da se poštuje volja zaposlenih. Zbog nepoštovanja volje zaposlenih, predstavnici sindikata su najavili štrajkove, proteste i sve druge mere sindikalne borbe.

Info USPRV

 

Jedan komentar na Sastanak u Pokrajini

  1. mare kaže:

    Rekli su vam ,u prevodu,mi određujemo direktore a vi možete da protestujete koliko hoćete,Zakon i sila su na njihovoj strani.Pa oni ne zarezuju ni ministra neviđena bahatost ,tako da je volja zaposlenih za njih filozofska, neobavezujuća kategorijaPogrešno je uopšte razgovarati sa njima Treba odmah ići u ministarsttvo

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*