Školski kalendar za osnovne i srednje škole u AP Vojvodini za školsku 2018/19. godinu

sajtgrb

Pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, u skladu sa zakonom, doneo je pravilnike o školskom kalendaru za osnovne i srednje škole sa sedištima na teritoriji AP Vojvodine, za školsku 2018/19. godinu.
Svake godine, prilikom izrade pravilnika o školskim kalendarima, poštuju se specifičnosti Autonomne pokrajine Vojvodine u pogledu velikog broja nacionalnih manjina – nacionalnih zajednica i verskih zajednica koje žive na ovom području. Istovremeno, školski kalendar za osnovne i srednje škole u AP Vojvodini neophodno je usaglasiti sa školskim kalendarom koji se primenjuje na teritoriji Republike Srbije.
Školska godina počeće u ponedeljak, 3. septembra 2018. godine, a prvo polugodište trajaće do petka – 21. decembra 2018. godine.
Drugo polugodište počeće u utorak, 15. januara 2019. godine, a završetak nastavne godine zavisi od nastavnog plana za osnovne i srednje škole.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*