Zoran Kasalović izabran za državnog sekretara

zoran-kasalovic-foto-mduls

Na drugoj sednici Vlade Republike Srbije (5. novembra) Zoran Kasalović je izabran za Državnog sekretara u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Zoran Kasalović je do nove funkcije obavljao poslove Državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave od 2017. godine.

Zoran Kasalović je rođen 15.6.1967. godine. Živi u Žitištu. Završio je Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, kao i specijalističke poslediplomske studije za poreznika na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Radno iskustvo sticao je u Republičkoj upravi javnih prihoda. Od 2004. do 2008. godine obavljao je funkciju predsednika Opštine Žitište, a narednih šest godina bio poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Tokom ‎2016. i 2017. godine obavljao je funkciju zamenika pokrajinskog sekretara za finansije.

Izvor: www.zitisteonline.com

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*